donderdag, 28 maart 2013 13:12

Verkeersveiligheid Oude Dorp

Het Oude Dorp een mooi stukje oud Houten waar de komende tijd weer het e.e.a. gaat veranderen. Een van die veranderingen is de uitbreiding van de supermarkt, met als gevolg meer vervoersbewegingen door nauwe straatjes. 

Een bewoner en ook D66 maakt zich dan ook zorgen om de verkeersveiligheid. Dit kwam ook ter sprake in de  RTG, waarin de wethouder aangaf vooralsnog geen mobiliteitsonderzoek te willen doen. Hij wilde wel in overleg gaan met supermarkt en bewoner.

Resultaat van dit overleg: men kan met kleinere laadwagens op eigen terrein laden en lossen. Je zou zeggen: probleem opgelost. Voor D66 moet dit nog blijken. Daarom willen wij graag dat er na een half jaar evaluatie plaatsvindt waarbij de klankbordgroep Oude Dorp, supermarkt en omwonenden betrokken worden. 

Vraag aan de wethouder: Is dat mogelijk? Reactie wethouder : hij zegt toe de vervoersbewegingen te evalueren en daarbij zeker de klankbordgroep Oude Dorp, omwonenden en supermarkt te betrekken. Verder kunnen we instemmen met het voorstel.

Lees meer http://d66houten.nl/news/item/verkeersveiligheid_oude_dorp/140