vrijdag, 21 mei 2021 13:55

Vervoer Houten: Electrokarren gaan weer rijden!

Inmiddels zijn er al een flink aantal versoepelingen rondom de corona-maatregelen doorgevoerd én zijn er al een flink aantal vrijwilligers en klanten van Vervoer Houten gevaccineerd. Het bestuur van Vervoer Houten heeft daarom besloten om groen licht te geven voor de opstart van het rijden met de Electrokarren. 

Vanaf maandag 7 juni wordt er met één kar gereden van maandag t/m vrijdag van  9.00-17.00 uur. We nemen maximaal 1 klant per rit mee, vanwege de veiligheid voor de klant en de vrijwilliger. Uiteraard houden we ons aan de RIVM-richtlijnen: bij klachten blijf thuis, zowel de chauffeur als de klant dragen een mondkapje, de klant zit rechts achterin, de kar wordt schoongemaakt na iedere rit en er is voor de klant een desinfecterende gel aanwezig. 

Vervoer Houten is een maatschappelijk initiatief om te voorzien in kleinschalig vervoer binnen de Rondweg van Houten en de direct daaraan grenzende bestemmingen. Deze voorziening is specifiek bedoeld voor senioren, gehandicapten en mindervaliden met een acute vervoersbehoefte. We rijden met Electrokarren die zich mogen verplaatsen op de fietspaden en binnenstraten van Houten. Wij rijden niet over de Rondweg.

Onze telefonisten zijn bereikbaar vanaf maandag 31 mei van 9.00-13.00 uur om de ritten in de plannen. Zij kijken ernaar uit om de ritten weer voor u te regelen! Wij zijn, zoals vanouds, te bereiken op: 06 – 5388 3090