donderdag, 03 juni 2021 20:44

Gratis een Schoolspullenpas van Leergeld Houten

Zit jouw kind ná de zomervakantie op school? En wil jij in aanmerking komen voor een gratis Schoolspullenpas waarmee je kind zelf de schoolspulletjes kunt shoppen? Stichting Leergeld Houten heeft een aantal schoolspullenpassen voor gezinnen met een U-pas of gezinnen die in een financieel lastige situatie zitten.

Ook voor jouw kind op de basisschool (€50) of op het Voortgezet- en beroepsonderwijs (€100) heeft Leergeld een schoolspullenpas klaarliggen.   
 
Je kunt de pas vanaf 2 juli gebruiken om schoolspullen te kopen bij diverse winkels zowel in Houten als daar buiten bv. Bruna, Bristol, Primera, AH Schoolcampus, de Hema, Perry Sport en Aktie Sport en digitaal bij Top1Toys of www.schoolosaurus.nl. Let op: de pas is geldig tot uiterlijk 1 oktober.
Alle gezinnen die bekend zijn bij Leergeld krijgen de pas automatisch thuis bezorgd. Daar hoeft geen aanvraag voor gedaan te worden.

Ken je Stichting Leergeld nog niet? Maak je je zorgen of je je kinderen wel mee kan laten doen aan sport, cultuur of een verjaardag te vieren? Dan gaan we graag een gesprek met je aan en leggen we je uit hoe het werkt. Doe een aanvraag via www.leergeldhouten.nl/ of www.samenvoorallekinderen.nl