zaterdag, 23 oktober 2021 21:46

Het gaat goed met ANWB AutoMaatje Houten

Begin 2020, aan het begin van de corona-periode, werd ANWB AutoMaatje Houten, onderdeel van ‘van Houten&co’, opgericht. In september 2021 is het rijden van de 2500e rit niet ongemerkt voorbij gegaan. De klant van deze rit is in het zonnetje gezet met een mooie bos bloemen en een lunchbon!

Minder mobiele mensen kunnen geholpen worden met hun vervoersproblematiek naar een locatie buiten de Rondweg. Dit is mogelijk met dank aan alle vrijwilligers, zowel de matchmakers als de chauffeurs.    Begin 2020, aan het begin van de corona-periode, werd ANWB AutoMaatje Houten, onderdeel van ‘van Houten&co’, opgericht. Vanaf het begin een initiatief, dat omarmd werd door veel inwoners van Houten. Minder mobiele mensen kunnen geholpen worden met hun vervoersproblematiek naar een locatie buiten de Rondweg. Dit is mogelijk met dank aan alle vrijwilligers, zowel de matchmakers als de chauffeurs.    

Tijdens de lockdown brachten de chauffeurs de mensen ook naar locaties binnen de Rondweg, maar ondertussen heeft Vervoer Houten, zij rijden met de bekende elektrokarren, dat weer overgenomen. Een samenwerking tussen beide initiatieven is ontstaan, waardoor de klanten zo goed mogelijk geholpen kunnen worden met hun vervoersaanvraag.

Heeft u interesse of vragen? Neem contact op met:ANWB AutoMaatje Houten, ‘van Houten&co’: telefoonnumer 030-700 15 00, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vervoer Houten: telefoonnummer 06-53 88 30 90, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.