vrijdag, 11 februari 2022 19:14

Drie uitvoeringen Johannes-Passion in regio Houten Speciaal

Houtens Kamerkoor Rondo voert in het voorjaar van 2022 onder leiding van dirigent Hans de Munnik de Johannes-Passion uit! 

Na meerdere periodes van stilgelegde repetities zijn we nu hoopvol gestemd, en gaan we er echt van uit dat corona ons niet meer in de weg zal staan! De voorbereidingen voor de concerten zijn in volle gang. De Johannes-Passion is een bijna driehonderd jaar oude compositie van Johann Sebastian Bach. Het werk over het lijden en sterven van Christus wordt gezongen en gespeeld door solisten, koor en orkest.
Het wordt een bijzondere uitvoering, omdat het orkest de oorspronkelijke barokuitvoering speelt, deels op echte barokinstrumenten. Voor de aria’s, de Christuspartij en de Evangelistpartij heeft Rondo professionele, jonge solisten met prachtige stemmen kunnen contracteren.

De concerten staan gepland voor 8 april in de Sionkerk in Houten, 10 april in de Torenpleinkerk in Vleuten en 15 april in de Nicolaaskerk in Nieuwegein.
Kaarten zijn nu al in de voorverkoop te bestellen.

Uiteraard worden tijdens de concerten de dan geldende coronamaatregelen opgevolgd! Mocht een concert onverhoopt toch niet doorgaan, dan ontvangt u het betaalde bedrag terug.
Ga voor uw bestelling en voor meer informatie naar www.kamerkoorrondo.nl.