vrijdag, 26 april 2024 12:12

Kaartverkoop Theaterseizoen 24/25 gaat van start

Goed nieuws: het programma voor het nieuwe seizoen staat online op de website van Aan de Slinger! Er is nog even tijd voor het maken van een lijstje met favorieten, want de vrije verkoop start op woensdag 22 mei om 12.00 uur (voor Theatervrienden al een weekje eerder).

Het is een prachtig programma geworden met namen als Carine Crutzen, Jan Beuving, Meneer Monster, De Joardy Show, Kasper van der Laan, The Dutch Eagles en Angela Schijf.

Word Theatervriend!

Mede dankzij onze Theatervrienden houden we cultuur springlevend in Houten. Als dank ontmoeten we onze Theatervrienden op de jaarlijkse Vriendenbijeenkomst met een mooi programma en een hapje en drankje. Nog een voordeel: u mag met voorrang kaarten kopen voor het nieuwe seizoen en betaalt het hele jaar geen administratiekosten wanneer u kaarten bestelt. Op 15 mei start de Vriendenvoorverkoop en tot 21 mei is aanmelden nog mogelijk! Meer weten? Kijk dan op de website en zoek op 'theatervriend'.

Kaartverkoop

Kaarten koopt u -vanaf 22 mei- via www.aandeslinger.nl (met plaatskeuze). Het kan ook telefonisch (met administratiekosten), per e-mail of via het bestelformulier (geen mogelijkheid tot plaatskeuze). Het bestelformulier kunt u downloaden op de website, telefonisch of per e-mail aanvragen. Rolstoelplaatsen voor mindervaliden kunnen alleen telefonisch worden geboekt.

Ga voor het complete (film)programma en tickets naar https://www.aandeslinger.nl 

Meer in deze categorie: « Theatervriend worden?