donderdag, 23 mei 2024 18:30

Presentatie Gebiedsvisie Molenzoom

Maandag 27 mei is er een presentatie over de huidige stand van zaken van de gebiedsvisie van de Molenzoom. We ontvangen u graag in het gemeentehuis van Houten. De inloop is vanaf 17.00 uur. De presentatie begint om 18.00 uur en duurt tot 18:30 uur.   

De Molenzoomschets

Gedurende afgelopen maanden heeft het programmateam van Bouwen voor Houten verschillende participatiebijeenkomsten georganiseerd. De opgehaalde wensen, kansen en aandachtspunten over Molenzoom zijn samengekomen in een 'tussenproduct’: de Molenzoomschets. In deze schets zijn de belangrijkste principes voor de doorontwikkeling van De Molenzoom tot 2040 opgenomen. Deze schets wordt maandag 27 mei gepresenteerd. U wordt meegenomen in wat tot nu toe is opgehaald en wat de gemeente nu voor ogen heeft voor de aanstaande visie voor de Molenzoom. 

Natuurlijk krijgt u gedurende deze avond de ruimte om vragen te stellen en aan te geven wat u nog mist. Het programmateam gaat graag met u in gesprek. Goed om te weten: deze schets is nog niet vastgesteld, eventuele aanpassingen kunnen nog worden toegevoegd. Wij zien uit naar uw komst! 

Lees meer over De Molenzoom

Op het participatieplatform www.houtenpraatmee.nl leest u meer de uitgangspunten van deze schets. Hier kunt u zich ook aanmelden voor de presentatie maar ook zonder digitale aanmelding bent u van harte welkom.