vrijdag, 31 mei 2024 14:10

Doe mee met Kunst door de Brievenbus Speciaal

Speciaal voor alle senioren in de gemeente Houten start Aan de Slinger een nieuw initiatief: Kunst door de Brievenbus. Om de week krijg je als deelnemer van dit project een kaart door de brievenbus met daarop een tekenopdracht. De opdrachten zijn te maken met pen, potlood of ander creatief materiaal. Je kunt de opdrachten zelfstandig maken, lekker vanuit huis, wanneer het je uitkomt. 

Een mooi project om thuis te genieten van tekenen, knutselen, etc. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Ga je liever niet alleen aan de slag, dan kun je je ook met een “maatje” aanmelden zoals bijvoorbeeld een buurtgenoot, vriend(in) etc. Je hoeft ook absoluut niet goed te kunnen tekenen. Plezier in het creatief bezig zijn is het allerbelangrijkst. 

Wanneer je je vóór 10 juli aanmeldt, krijg je in de week van 15 juli de eerste opdracht in de bus. Wil je in augustus starten? Of nog later? Dat kan. We starten elke maand rond de 15e met een nieuwe groep. Elke groep ontvangt zes maal, om de week, een opdracht. Wanneer de zes opdrachten klaar zijn, sluit de groep gezamenlijk af met een gezellig samenzijn. 

Meer informatie of aanmelden? Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met: 06 - 23 52 75 16 (bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10 tot 12 uur). 

Dit project is mogelijk door een bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie en Aan de Slinger werkt hierin samen met ‘van Houten&co’.