maandag, 24 juni 2024 08:19

Deel jouw Bibliotheekabonnement

Maandag 1 juli starten de Bibliotheek Deelweken in de Bibliotheek Houten-Centrum. Een maand lang kunnen bibliotheekleden hun pas delen met vrienden, familie en/of buren en zo hun omgeving trakteren op leesvoer voor de zomer. Van roman tot tijdschrift, van zomerthriller tot handige anti-verveeltips voor de kids.

Tijdelijke pasleners krijgen zo toegang tot meer dan 50.000 fysieke boeken en maken op een leuke manier kennis met het rijke aanbod van de Bibliotheek.

 Tijdelijk toegang tot ruim 50.000 boeken

Volwassen leden van de Bibliotheek ontvangen deze week een e-mailing over de Bibliotheek Deelweken. Door de mail door te sturen aan vrienden, buren en/of familie die geen abonnement bij de bibliotheek hebben, krijgen zij tijdelijk toegang tot de collectie van de Bibliotheek. In de bibliotheek meldt de tijdelijke paslener zich bij de balie. Op vertoon van de mail (digitaal of geprint) en na tijdelijke registratie kan de paslener de hele maand juli boeken lenen. Ook ligt er een leuk zomercadeau klaar voor zowel de pashouder als de paslener. Boeken kunnen maximaal 6 weken geleend worden en worden via de reguliere wijze ingeleverd bij de bibliotheek.

 Voorwaarden

De Bibliotheek Deelweken duren de gehele maand juli. Het aantal uit te lenen boeken is gekoppeld aan het bibliotheekabonnement van de pashouder. Bij een Klein en Standaard abonnement geldt een maximum van 10 boeken, voor een Plus abonnement is dat 20 boeken. Het aantal tijdelijke pasleners is niet gebonden aan een maximum. De Bibliotheek Deelweken gelden niet voor het online aanbod van de Bibliotheek. Voor te laat retourneren en beschadigingen gelden de normale regels op naam van de pashouder. De actie is van toepassing op alle bibliotheekvestigingen in de regio Lek & IJssel.