maandag, 26 augustus 2024 09:32

Kunst door de brievenbus

Speciaal voor alle senioren in de gemeente Houten is Aan de Slinger gestart met een nieuw initiatief: Kunst door de Brievenbus. Er zijn al ruim 100 mensen die meedoen!

Eens per twee weken krijg je als deelnemer een kaart door de brievenbus met daarop een creatieve opdracht. De opdrachten zijn te maken met pen, potlood of ander materiaal dat iedereen wel thuis heeft. Je kunt de opdrachten zelfstandig maken, lekker vanuit huis, wanneer het je uitkomt.

Een mooi project om thuis te genieten van tekenen, knutselen, etc. Deelname is gratis. Je kunt je ook met een vriend/vriendin of familie aanmelden. Je hoeft absoluut niet goed te kunnen tekenen. Plezier in het creatief bezig zijn is het allerbelangrijkst.

Wanneer je je aanmeld vóór 7 september krijg je in de week van 9 september de eerste opdracht in de bus. Wil je later starten? Dat kan. We starten ook in oktober en november met een nieuwe groep deelnemers. Elke groep ontvangt zes maal, om de week, een opdracht. Wanneer de zes opdrachten klaar zijn, sluit de groep gezamenlijk af met een gezellig samenzijn.

Vrijwilliger worden bij de Brievenbus? Heel graag!

We hebben vrijwilligers nodig die de brieven willen brengen bij de deelnemers, de contacten met deelnemers onderhouden en/of andere werkzaamheden verrichten. Het Brievenbusteam is een enthousiaste groep mensen die samen dit project uitvoeren.

Meer informatie of aanmelden? Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met: 06 – 23 52 75 16 (bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10 tot 12 uur).

Dit project is mogelijk door een bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie en Aan de Slinger werkt hierin samen met ‘van Houten&co’.