vrijdag, 06 september 2024 10:15

Welke kant gaan we op met Tull en 't Waal? Kom meepraten!

De gemeente Houten is op dit moment druk bezig druk met het opstellen van een toekomstbeeld voor het grondgebied van de gemeente: de zogenaamde Omgevingsvisie. De bewoners van Tull en ’t Waal hebben daar uiteraard ook zelf ideeën over en willen  meedenken over een toekomstbeeld.

Het bestuur van de Stichting Leefbaarheid wil werken aan zaken die de bewoners belangrijk vinden. Ze hebben uw inbreng hard nodig om een goede gesprekspartner te zijn voor de gemeente Houten.

Dit brengt ons bij de onderstaande vragen. Als u deze belangrijk vindt, kom dan naar de bijeenkomst van woensdag 2 oktober a.s. en denk mee!

  • Hoe wilt u dat ons dorp en de rest van het Eiland van Schalkwijk er in de nabije toekomst gaat uitzien?
  • Wat vindt u als bewoner belangrijk?
  • Wat moet behouden blijven en wat zou u willen veranderen of verbeteren?
  • Alle geopperde visies, meningen en ideeën nemen we mee in een voorstel voor een toekomstbeeld. Wij hopen op een grote inbreng, want samen met u als bewoners komen we verder om ons dorp nog mooier te maken dan het nu al is.

Programma

Vanaf 19h00  - Inloop en koffie
19.15 - 19.30 - Voorstellen nieuw bestuur
19.30 - 20.30 - Inbreng bewoners voor toekomstbeeld Tull en 't Waal
20.30 - 22.00 - Aankomst B&W en gemeenteraadsleden voor het afscheid van Bram Bosshardt als voorzitter van huidig bestuur Stichting Leefbaarheid en afsluiting met een drankje.

Media