vrijdag, 17 mei 2013 09:54

Nieuw parkeerterrein bij Sionkerk

Sinds enkele jaren is er een tijdelijk parkeerterrein in gebruik naast de Sionkerk aan het Eikenhout. Het is de bedoeling een definitief parkeerterrein bij de kerk te realiseren. Uit onderzoek blijkt dat dit  parkeerterrein 70 √† 80 parkeerplaatsen zou moeten omvatten.


Gemeente en kerk hebben inmiddels overeenstemming bereikt over grondaankoop voor een definitief parkeerterrein. De kerk realiseert hier zelf nieuwe parkeerplaatsen. Het huidige tijdelijke parkeerterrein komt daarna te vervallen. Het nieuwe terrein krijgt twee uitritten op het Eikenhout. Het wordt een privé parkeerterrein van de kerk, dat alleen beschikbaar is voor bezoekers van de Sionkerk.

Informatieavond

Dinsdag 28 mei a.s. geven de gemeente en de Sionkerk een toelichting op het plan. U kunt hier terecht met uw vragen over de nieuwe situatie. U bent van harte welkom vanaf 20.00 uur in de Sionkerk, aan het Eikenhout 221. Met vragen over het parkeren bij de Sionkerk kunt u contact opnemen met de heer W.F. de Moed via telefoonnummer (030) 63 92 611.

Authors: Gemeente Houten

Read more https://www.houten.nl/nieuws/artikel/1706/