donderdag, 24 oktober 2013 18:07

Welkom bij het winterplatform op het Eiland van Schalkwijk

Heeft u ideeën en initiatieven voor de ontwikkeling van het Eiland van Schalkwijk? Bent u op zoek naar andere inwoners en ondernemers die uw plan verder kunnen helpen naar uitvoering? Kom dan naar het Winterstreekplatform op donderdag 14 november a.s. tussen 16.00 en 19.30 uur in Cultureel Centrum de Wiese in Schalkwijk.

Van plan naar uitvoering

Het winterstreekplatform is een initiatief van Streekhuis Kromme Rijn. De ontmoeting is bedoeld om bewoners en ondernemers met ideeën voor de ontwikkeling van het Eiland verder te helpen naar uitvoering van hun plannen. De bijeenkomst is een soort ‘live’ marktplaats. Samen helpen de deelnemers de initiatieven een stap verder. Het kan onder andere gaan om het delen van ervaringen of expertise of zelfs financiële ondersteuning door sponsoring of een slimme vorm van samenwerking.

Ook de gemeente Houten, met activiteiten in de Nieuwe Hollandse Waterlinie en op het Eiland van Schalkwijk, maakt deel uit van de samenwerking in de Kromme Rijnstreek. Op 14 november a.s. is de gemeente aanwezig met:

  • de gezamenlijke start van de uitvoeringsprogramma’s gebiedspromotie Nieuwe Hollandse Waterlinie en de promotie van de Kromme Rijnstreek;
  • medewerkers die uw vragen over het Eiland van Schalkwijk kunnen beantwoorden;
  • en natuurlijk wethouder Herman Geerdes, die intensief betrokken is bij de ontwikkelingen op het Eiland van Schalkwijk, de Nieuwe Hollandse Waterlinie en de Kromme Rijnstreek.

Uw initiatief in de schijnwerpers

Heeft u zelf een initiatief, dat u op deze bijeenkomst met hulp van anderen verder wilt brengen? Laat het weten aan de organisatie van het Winterstreekplatform. Zij helpen u graag met de voorbereidingen, zodat u op 14 november ook echt verder kunt met uw project of idee. U kunt uw projecten, ideeën of vragen mailen.

Aanmelden

Iedereen die betrokken wil zijn bij het mooi houden van het Eiland van Schalkwijk is van harte welkom. Deelname is gratis, meld u tevoren aan i.v.m. de organisatie en de catering.