vrijdag, 13 december 2013 13:55

Houten ontmoet College De Heemlanden 2014

Het gemeentebestuur nodigt inwoners en relaties van harte uit voor de nieuwjaarsontmoeting op donderdag 9 januari. De bijeenkomst begint om 20.00 uur in het schoolgebouw van College de Heemlanden, De Slinger 48.

De nieuwjaarsontmoeting 2014 wordt verzorgd door de leerlingen en docenten van College De Heemlanden. Zij rollen de rode loper voor u uit en zorgen voor een gezellige en inspirerende avond. U wordt ontvangen in de hal van de school. Met een kopje koffie of thee in de hand geniet u van een muzikale flashmob en maskerade.

Er is gelegenheid om nieuwjaarswensen uit te wisselen met andere inwoners van Houten. Daarnaast kunt u presentaties van de school bekijken (beeld, film of kunst). Of doe mee aan een ludiek lesprogramma. En test u kennis in de quiz “ben ik nog bij de tijd?”. Net zoals de leerlingen van College De Heemlanden kun u deelnemen aan flitsgesprekken met de raad. Behalve een flitsend programma, bieden de leerlingen u ook een hapje en drankje aan.

College De Heemlanden is goed bereikbaar per fiets. U kunt uw fiets stallen in het nabij gelegen fietstransferium. Bekijk het complete programma en tijdschema op de poster en/of flyers. Flyers zijn onder andere verkrijgbaar bij de Openbare bibliotheek en in de hal van het gemeentehuis.

Voor nu alvast hele fijne kerstdagen en een prettige jaarwisseling. Het gemeentebestuur hoopt jong en oud te ontmoeten op donderdag 9 januari.
Tot ziens!