woensdag, 22 januari 2014 07:33

Bezoekers Castellum verrast met nieuwe fiets

Twee bezoekers van het nieuwbouwproject Castellum zijn verrast met een verlaat kerstgeschenk. Zij waren de gelukkige winnaars van een nieuwe fiets, waar bezoekers van de modelwoningen in december kans op konden maken.

Op 15 december werden de modelwoningen in Castellum opengesteld. Het evenement was sfeervol omkleed met een kerstkraam, glühwein, warme chocolademelk en een kerstboom op het plein aan de Piazza. Bezoekers konden de modelwoningen bekijken en zich laten informeren door de aanwezige adviseurs. Door hun NAW-gegevens op een kaartje te schrijven en in de kerstboom te hangen, maakten ze bovendien kans op een splinternieuwe fiets. Het winnende kaartje dat uit de boom werd getrokken, was van Robert Pelleboer en Nout Nelissen. Zij kregen deze week hun kerstgeschenk overhandigd. De fiets is gesponsord door Ontwikkelingsverband Houten, Roosdom Projectbouw b. v. en Fietsplus Paul de Kruif, dat sinds 2011 een filiaal heeft in Castellum.
In de wijk zijn nog enkele woningen te koop. Interessant voor starters is de mogelijkheid een starterslening aan te vragen bij de gemeente. Deze mogelijkheid geldt voor alle projecten in Castellum West.
Er zijn 4 verschillende woningen ingericht als modelwoningen, waar belangstellenden een kijkje kunnen nemen. Op afspraak, of iedere drie weken tijdens een Open Huis op zaterdag. Het eerstvolgende Open Huis is op 1 februari van 11. 00-13. 00 uur

Read more http://www.deweekkrant.nl/artikel/2014/januari/22/bezoekers_castellum_verrast_met_nieuwe_fiets