dinsdag, 11 februari 2014 13:36

Werkzaamheden verbindingsweg Houten-A12 (N421)

De contouren van de verbindingsweg Houten – A12 (N421) zijn buiten al zichtbaar. In de maanden februari en maart vinden de hierna volgende werkzaamheden plaats.

  • Ontgraven van watergangen
  • Bouwen bruggen Rietsloot Zuid en Rietsloot Noord met ecopassages
  • Bouwen onderdoorgang Parallelweg en verleggen Parallelweg
  • Start bouw fietstunnel Binnenweg, tunnel Achterdijk en fly-over A12

Wegafsluitingen in februari en maart 2014

Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren, zijn periodieke wegafsluitingen noodzakelijk. Hieronder een overzicht:

  • Afsluiting Tureluurweg in Bunnik: donderdag 13 februari, 07:00 uur tot zaterdag 15 februari, 22:00 uur. De woningen en bedrijven aan de Tureluurweg blijven bereikbaar via de Achterdijk.
  • Afsluiting Parallelweg in Bunnik: vrijdag 14 februari, 19:00 uur tot zaterdag 15 februari, 22:00 uur. De woningen en bedrijven aan de Tureluurweg blijven bereikbaar via de Achterdijk.
  • Afsluiting Binnenweg ter hoogte van de te bouwen fietstunnel in Houten: maandag 17 februari tot vrijdag 28 februari. De hulpdiensten worden in geval van calamiteiten of incidenten doorgelaten. Het fietsverkeer wordt vanaf de Binnenweg wordt omgeleid via de Odijkseweg – Edelhertakker – Rijsbrugsepad - Kooikerspad (vice versa). Het autoverkeer wordt omgeleid via de N410.
  • Afsluiting loopbrug A12 in Bunnik: dinsdag 4 maart. Tijdens deze dag is de loopbrug afgesloten voor fietsers en voetgangers. Zij worden met een taxibus, die is voorzien van een fietsaanhanger, naar de andere zijde van de A12 vervoerd (vice versa).

Website en digitale nieuwsbrief

Meer informatie over dit project vindt u op de website van de provincie, www.provincie-utrecht.nl/n421. Onder de laatste nieuwsupdate vindt u meer informatie over de bovengenoemde werkzaamheden.

U kunt zich via deze website aanmelden voor de digitale nieuwsbrief Verbindingsweg Houten – A12. Ook kunt u contact opnemen met de provincie Utrecht via het secretariaat van de afdeling Mobiliteit, telefoon (030 - 258 90 13, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Authors: Gemeente Houten

Read more https://www.houten.nl/nieuws/bekijk/artikel/werkzaamheden-verbindingsweg-houten-a12-n421-1/