donderdag, 03 april 2014 16:35

Opening honk- en softbalseizoen 2014

Na een winter hard trainen in de zaal is het eindelijk weer zover: we gaan weer naar buiten om te honk- en softballen! In maart zijn door de meeste teams al oefenwedstrijden gespeeld maar op zaterdag 12 april is het dan echt zover: de competitie gaat weer beginnen. De club maakt er een feestje van. Ook al omdat die dag een derde veld voor training en beeball wedstrijden officieel in gebruik zal worden genomen.

Heb je familie, kennissen of vrienden die benieuwd zijn naar beeball, honkbal of softbal dan zijn die van harte welkom om op zaterdag 12 april op sportcomplex "De Meerpaal" een kijkje te komen nemen.

Om 10.00 uur wordt het nieuwe veld feestelijk geopend met en door onze jongste jeugd. Vervolgens worden er in de ochtend wedstrijden gespeeld door onze beeball teams en één van onze pupillen honkbalteams. Tussendoor kunnen de teams allerlei spelletjes doen en worden wedstrijdjes eieren zoeken georganiseerd, het is tenslotte bijna Pasen!

In de middag is het de beurt aan de oudere jeugd: er zijn dan wedstrijden van het aspiranten honkbalteam en het junioren honkbalteam. 

Afgelopen jaar zijn we tegen het einde van het competitieseizoen van "De Steenen Poort" verhuisd naar "De Meerpaal". Nu de afrondende veldwerkzaamheden bijna gereed zijn en iedereen weer lekker buiten gaat ballen, wordt het spelen op de nieuwe velden voor iedereen een wekelijkse bezigheid. De aanwezigheid van de Dragons op “De Meerpaal” zal het multifunctionele en multisportieve karakter van deze prachtige lokatie verder benadrukken.

Op deze dag zal Annemarie (kledingcommissie) met de Houten Dragons kleding aanwezig zijn om een ieder van nieuwe kleding te voorzien. Heb je nog wat nodig dan is de 12e het moment om te passen en in te kopen. De kleding stand staat van 11:00 tot 14:00 opgesteld!

Read more http://www.houtendragons.nl/index.php/nieuws/club-nieuws/351-opening-honk-en-softbalseizoen-2014