maandag, 28 april 2014 10:34

Open Golfdag 11 mei

De Nieuwegeinse Golfclub organiseert een Open Golfdag gericht op de jeugd en ouders! Lijkt het jou leuk om het golfen uit te proberen? Schrijf je dan in voor de Open Jeugdgolfdag 11 mei op de Golfclub.

PROGRAMMA OPEN GOLFDAG

De Open Golfdag is dé gelegenheid de golfsport uit te proberen. Er worden vanaf 12.00 tot 16.00 uur op de Nieuwegeinse oefenfaciliteiten gratis clinics georganiseerd om je kennis te laten maken met deze leuke sport. De golfdag is gericht op jeugd vanaf 8 jaar en ouders, maar natuurlijk zijn ook vriendjes of opa’s en oma’s van harte welkom om in te schrijven. Ieder uur starten we groepjes die een uur lang de beginselen van het golf krijgenuitgelegd. Daarbij zullen alle deelnemers onder begeleiding van de professionele golfleraren zelf lange slagen enhet putten oefenen. Zo kan je echt leren afslaan/swingen en putten. De golfstokken en ballen voor de clinic worden uiteraard ter beschikking gesteld.

Verrassing

Aan het eind van het uur mag iedereen nog op de target mikken en proberen een leuke ‘in-de-roos’ prijs te verdienen.Ook de golfleraren hebben een aantrekkelijk golflessenpakket voor jou en je ouder(s) in de aanbieding.

Inschrijven

Wil je zeker zijn van een plek in de gratis kennismakingsclinic? Schrijf je dan nu direct in via de website van deNieuwegeinse Golfclub www.nieuwegeinsegolfclub.nl Daar vul je het aanmeldformulier in. Binnen enkele dageninformeren wij je op welk uur je bent ingedeeld (tussen 12-16 uur).

Tot slot

Golf is een sport voor alle leeftijden. De golfclub heeft een actieve jeugdcommissie die allerlei golfactiviteiten enwedstrijden organiseert. Kijk ook op de speciale jeugd webpagina van de Nieuwegeinse Golfclub !

Adres Nieuwegeinse Golf ClubDe Nieuwegeinse Golf Club, Heemsteedseweg 32-0001, 3992 LS Houten, (vlakbij de afslag Houten A27).De oefenfaciliteiten zijn 100 meter voorbij de ingang van de wedstrijdgolfbaan, tegenover de inrit van kasteel Heemstede.

Lees meer http://www.sportpunthouten.nl/469-open-golfdag-11-mei