zondag, 11 mei 2014 07:50

Europa Dichtbij, debat- en infoavond VVD en D66

Meer weten over de Europese Unie? Geen idee op wie je moet stemmen tijdens de Europese Parlementsverkiezingen? De Houtense afdelingen van de VVD en D66 organiseren samen de activiteit Europa Dichtbij. Kom 16 mei naar deze activiteit, luister naar de sprekers en vraag ze het hemd van het lijf.

De gemeenteraadsverkiezingen zijn net achter de rug en u wordt opnieuw naar de stembus gesommeerd. En dat is nog niet alles, het zijn ook nog eens de verkiezingen voor het Europees parlement. Een onderwerp waar u wellicht nieuwsgierig naar bent? Nederlanders weten vrij weinig van het Europees parlement en de Europese Unie. Maar het roept vragen op; zijn er bijvoorbeeld werkelijk Brusselse ambtenaren die onbenullige regels maken over iets van maximale hoeveelheden chocolade vlokken in een pak? Maar belangrijker nog, waar gaat Europa heen? Is dat goed voor Nederland, en wat vind ik daar zelf van?

Vrijdagavond 16 mei heeft u de mogelijkheid om uw vragen beantwoord te krijgen. De Houtense afdelingen van VVD en D66 verwelkomen namelijk twee kandidaat-Europarlementariërs. Voor de VVD op #4 van de lijst Mark Dijk en voor D66 op #11 Paul Breitbarth. Het hoogtepunt van de avond is een panel-discussie onder leiding van Esmee Zandvliet waarbij verschillende actuele Europese thema’s aan bod komen.

Kijk voor tijd, plaats, datum en het programma even hieronder.

Datum vrijdag 16 mei 2014
Tijd 20:00 - 22:00 uur
Locatie   


2e verdieping wijnbar Cavitappi
Het Rond 160
3995 DP Houten

PROGRAMMA

1. Opening
2. 1e Spreker Kuba Brys over het Erasmus studenten mobiliteitsprogramma
3. 2e Spreker kandidaat-Europarlementariër Paul Breitbarth visie D66 op Europa
4. 3e Spreker kandidaat-Europarlementariër Mark Dijk visie VVD op Europa
5. Panel discussie onder leiding van gespreksleider Esmee Zandvliet
6. Sluiting

BorrelRead more http://www.vvd-houten.nl/actueel_10320/68537/