dinsdag, 17 juni 2014 18:56

Dragons gastheer tijdens Oranje softbaldames tegen USA College Team

Op zondag 29 juni aanstaande speelt Jong Oranje softbal twee oefenwedstrijden tegen het All American College team. De Oranje teams houden deze zomer een Elf Steden tour door heel Nederland om de softbalsport aandacht te geven. Dit ter gelegenheid van het aanstaande wereldkampioenschap dat in augustus wordt gehouden in Haarlem. En deze keer spelen ze tegen de dames uit de Verenigde Staten die met uitgesproken Amerikaanse stijl naar Houten komen.

Omdat de Elf Steden tour voor een gedeelte in de vakantie valt is dit bij uitstek een uitgelezen kans om als inwoner van de gemeente Houten en omstreken deze softbal-toppers in actie te zien. Ervaar het aanstekelijke enthousiasme van deze Jong Oranje meiden en geniet van het hoog nivo softbal "all the way from the USA!!!"

  • Iedereen is welkom op zondag 29 juni; de eerste wedstrijd begint om 14:00 uur op ons nieuwe complex "De Meerpaal" aan de Groene Hoon 1 in Houten.
  • De wedstrijd wordt gespeeld op veld 2 waar de Oranje Softbal selecties op woensdag en vrijdag trainen.
  • De toegang is uiteraard gratis. 

Read more http://www.houtendragons.nl/index.php/nieuws/club-nieuws/368-dragons-gastheer-tijdens-oranje-softbaldames-tegen-usa-college-team