woensdag, 02 juli 2014 10:34

Houtenaren 'gemotiveerde reizigers'

De Reisstijltest Midden-Nederland staat sinds eind mei op GoedopWeg.nl. Tijd voor een tussenstand! Houtenaren blijken tot nu toe voornamelijk gemotiveerde reizigers. Dit reistype wil de auto vaker laten staan, reist bijna nooit met de bus en loopt en fietst regelmatig omdat dit gezond is.

De gemotiveerde reizigers worden direct gevolgd door de praktische en imagoreizigers. De middenmoot is voor de bewust autolozen en de fanatieke autogebruikers. Onder aan de lijst bungelen de OV-gebruikers, autoverlangers en de ontevreden reizigers. De uitslag kan wel nog alle kanten op, want de test loopt tot eind juli.

Doe ook mee en win!

Weet u nog niet welk reistype u bent? Doe dan de test op GoedopWeg.nl. Op basis van uw antwoorden op 25 vragen wordt u ingedeeld in één van de acht types: van bewust autoloze tot ontevreden reiziger. Meedoen duurt slechts drie minuten. U maakt dan meteen kans op een trendy personal bike van Black Tail Bicycles ter waarde van 1.000 euro! Aan het einde van de test kunt u de score van uw gemeente vergelijken met die van andere gemeenten in de provincie Utrecht.

Meer informatie

Midden-Nederland Bereikbaar en de gemeente Utrecht onderzoeken via deze test de voorkeuren van de meer dan een miljoen reizigers die dagelijks in de provincie Utrecht onderweg zijn. Meer informatie over de Reisstijltest Midden-Nederland vindt u op GoedopWeg.nl: dé website voor reizigers in de provincie Utrecht.

Read more https://www.houten.nl/nieuws/bekijk/artikel/houtenaren-gemotiveerde-reizigers/