dinsdag, 27 november 2012 12:00

Frans-Jozef Snoeks wordt nieuwe directeur bij Viveste | Trefpunt Houten

HOUTEN - De heer Frans-Jozef Snoeks is vanaf 1 januari 2013 de nieuwe directeur-bestuurder van Viveste. De heer Snoeks heeft de afgelopen 21 jaar voor een adviesbureau, dat actief is in de corporatiesector, gewerkt.


Na een intensieve maar succesvolle wervingsprocedure zijn de Raad van Commissarissen en de medewerkers van Viveste zeer tevreden met de benoeming van de heer Snoeks. Zijn enthousiasme voor zowel de organisatie, het werkgebied, de uitdagingen en de koers heeft hem doen besluiten om te solliciteren.
In de heer Snoeks is de persoon gevonden die, met de Raad van Commissarissen en de medewerkers, de uitdagingen die voor ons liggen aan kan.
Viveste kiest er heel bewust voor om actief te zijn in Houten. Viveste wil in de Houtense samenleving investeren. Er staan mooie woningen, maar er gaat de komende jaren veel veranderen. Zo krijgt Houten met vergrijzing te maken en moeten mensen met een zorgvraag thuis blijven wonen. Daarnaast is de Houtense samenleving nog niet erg stevig.
Samen met maatschappelijke partners in Houten en de inwoners van Houten gaat Viveste er voor zorgen dat het prettig wonen is in Houten. Om in Houten te kunnen investeren en om de heffingen die de overheid wil innen te kunnen betalen moet Viveste op zoek naar geld. Dat geld zit in de woningen. De komende periode moet het geld uit de stenen gehaald worden.
Viveste ziet de toekomst van de organisatie en de samenwerking met belanghouders, collega-corporaties en gemeente met veel vertrouwen tegemoet....

Read more http://www.deweekkrant.nl/artikel/2012/november/27/fransjozef_snoeks_wordt_nieuwe_directeur_bij_vive