dinsdag, 09 september 2014 00:00

MD1 Kampioenenbal

Het team van MD1 van S.V. Houten is vorig jaar 2 keer kampioen geworden in 1 seizoen. Helaas waren ze er tijdens het kampioenenbal niet bij. Maar gleukkig hebben we de foto's nog.

De meiden van MD1 konden tijdens het kampioenenbal niet aanwezig zijn, maar tijdens de eerste training van het nieuwe seizoen werden de de oorkondes en de medailles alsnog uitgereikt. Dit seizoen zijn spelen de meiden in MC2 bij S.V. Houten.

Elk jaar kunnen inwoners uit Houten en omgeving, sporters nomineren voor het Kampioenenbal, waar alle sportkampioenen nogmaals in het zonnetje worden gezet.

Sylvia Bransen nomineerde het team van MD1 door middel van de volgende toelichting: 'Super leuk, goed voetballend team.2x in 1seizoen kampioenen. Super gezellig team met goede en minder goede speelsters, werken heel hard voor elkaar, altijd een gezellige derde helft onder de douche. Prestaties super dit jaar, zowel in de voorjaars als najaars competitie als eerste geëindigd. een foto in de krant het niet gehaald, dus hoop nu op een extra beloning, hebben deze kanjers wel verdiend!'