woensdag, 05 december 2012 07:13

VIA Houten en lekker eten

Regelmatig krijgt VIA Houten vragen van mensen die aangeven dat zij op dit moment niet voor zichzelf kunnen koken omdat zij bijvoorbeeld een arm hebben gebroken of een andere beperking hebben.

Er zijn in Houten diverse mogelijkheden om maaltijden thuis bezorgd te krijgen door thuiszorgorganisaties als Rivas en Vitras en ook Tafeltje Dekje van VanHoutenenCo biedt die mogelijkheid. Ook de bekende bezorgpizza’s en andere brommertjes kunnen gerust een keertje in de nood voorzien.
Een iets minder voor de hand liggende mogelijkheid zijn websites waarop mensen uit Houten zelf gekookte maaltijden aanbieden tegen een redelijke prijs. www.thuisafgehaald.nl en www.tweetjemee.nl Eigenlijk snijdt het mes aan twee kanten: de gast heeft een heerlijke maaltijd voor weinig geld en de koker heeft een kleine bijverdienste voor datgene dat ze toch al graag doet: lekker koken.
Openingstijden VIA Houten: elke werkdag van 09. 00 tot 12. 00 uur in de Loericker Stee, Hollandsspoor 1 en op maandag tussen 13. 30 en 16. 00 uur in Markant, het Kant 199.
VIA Houten is ook telefonisch bereikbaar, telefoon: 030-6363290.

 

Read more http://www.deweekkrant.nl/artikel/2012/december/05/via_houten_en_lekker_eten