woensdag, 12 december 2012 07:00

Welness-ondernemers maken kennis met elkaar

Een gebouw vol Houtense ondernemers die actief zijn op het gebied van ‘wellness’ kon zaterdag rekenen op aardig wat bezoekers. Martha Schipper was nauw betrokken bij de totstandkoming.

Het initiatief voor de Feel Good Winterfair komt van het Central Office, een maatschap van allemaal zelfstandige ondernemers, vaak afkomstig uit Houten. We zijn allemaal bezig met welzijn en gezonde voeding. Sinds vorig jaar huren we samen ruimte aan de Lange Schaft in Houten. Daar verzorgen we onder andere cursussen en workshops.
Naast gezonde voeding brengen we elk onze eigen achtergrond en deskundigheid mee.

 

Er zijn veel meer ondernemers in Houten die actief zijn op het gebied van ‘wellness’. Met hen wilden we graag in contact komen, om kennis uit te wisselen en te leren van elkaar. We wilden ook dat Houtenaren ons beter leren kennen. Zo werd al snel het idee voor de Feel Good Winterfair geboren. De beurs bood voor elk wat wils. Er waren stands waar je gezondheidsproducten kon proeven en voedingsadvies kon krijgen. Bij anderen kon je terecht voor coaching of alternatieve geneeswijzen met aandacht voor de balans tussen lichaam en geest. Er was zelfs een speciale kindercoach te vinden. Ook wie op zoek was naar leuke cadeautjes kon er terecht, bijvoorbeeld bij de kraampjes die kleding of sierraden verkochten, of bij de Houtense die op verzoek speciale babykamers ontwerpt.
Het aardigste was wellicht dat veel van de standhouders ook korte sessies en workshops organiseerden...

Read more http://www.deweekkrant.nl/artikel/2012/december/12/welnessondernemers_maken_kennis_met_elkaar