zondag, 25 oktober 2015 14:26

Overeenkomst nieuwbouw Slinger-west getekend

wethouder Michiel van Liere en directeur Daan Huitink van MBB Ontwikkeling uit Maarssen wethouder Michiel van Liere en directeur Daan Huitink van MBB Ontwikkeling uit Maarssen

Woensdag 21 oktober ondertekenden wethouder Michiel van Liere en directeur Daan Huitink van MBB Ontwikkeling uit Maarssen de overeenkomst voor nieuwbouw op De Slinger-west. De ondertekening vond plaats op het schoolplein van De Regenboog.

De overeenkomst maakt de bouw van 29 vrije sector woningen mogelijk. Bewoners konden in een enquête kiezen uit twee ontwerpen. Een meerderheid van de omwonenden koos voor het plan van MBB Ontwikkeling.

De volgende stap is dat de gemeenteraad een nieuw bestemmingsplan door de gemeenteraad vaststelt. Dit gebeurt naar verwachting in februari 2016. Het ontwerp bestemmingsplan ligt in november ter inzage. Op de gemeentepagina’s in het Houtens Nieuws komt een aankondiging. Voor informatie over het bestemmingsplan kunt u terecht op www.houten.nl/deslinger.

MBB start begin 2016 met de verkoop van de woningen. Bent u geïnteresseerd? Kijk voor informatie op www.wonen-deslinger.nl.

Als alles volgens plan verloopt, gaat de bouw in het 3e kwartaal van 2016 van start en worden de woningen eind 2017 opgeleverd.

Media

Nieuwbouw De Slinger