maandag, 14 december 2015 10:04

Alvast welkom in de Kleine Zaal!

Vanaf januari beschikt Theater Aan de Slinger over een gloednieuwe Kleine Zaal op de 2e verdieping. Onder andere Film Aan de Slinger neemt haar intrek in de nieuwe zaal. De mooiste films worden voortaan gedraaid op dinsdag, donderdag en vrijdag.

De eerste film is op donderdag 7 januari: ‘Suffragette’. Aanvang van de films wordt 20.30 uur, de kassa opent drie kwartier voor aanvang. De Kleine Zaal heeft haar eigen foyer met garderobe en bar, en comfortabele stoelen in de zaal, voor een ontspannen avondje uit.

Vanaf 6 januari worden de administratiekosten voor online bestellen verlaagd naar € 0,50 per kaartje tot maximaal € 2,50 per bestelling. Bezoekers kunnen dan ook zelf hun plaatsen kiezen bij de films, ook bij bestellen via de website. En niet onbelangrijk: de nieuwe zaal heeft 92 stoelen, minder stoelen dan nu. Wie vooraf kaartjes koopt, grijpt niet mis.

De officiële opening van de Kleine Zaal is op 4 maart 2016. Filmliefhebbers kunnen Filmfan worden. Ze dragen bij aan de Kleine Zaal en profiteren tot einde seizoen 2016-2017 van vele voordelen.