donderdag, 11 februari 2016 14:16

De “Wavesurfer” geopend in de voorjaarsvakantie!

De “Wavesurfer” is een unieke watersportattractie in Midden-Nederland. Op deze indoor waterbaan kan je bodyboarden en wavesurfen. Als voorproefje op het watersportseizoen is de indoor Wavesurfer bij Down Under in Nieuwegein de hele voorjaarsvakantie (20 t/m 28 februari) geopend.

De wavesurfer is een spectaculaire watersportattractie voor jong en oud, uniek in de regio! Met een snelheid tussen de 30 en 70 kilometer per uur wordt er water tegen een schuin oplopende baan gespoten. Hierdoor ontstaat een kunstmatige golf waarop je kunt bodyboarden en surfen. De waterattractie is geschikt voor zowel jonge “waterratten” als volwassenen. Beginners kunnen onder begeleiding leren bodyboarden, terwijl de gevorderden hun gaafste trucs kunnen laten zien.

Bang om je te bezeren? Dat is nergens voor nodig. De Wavesurfer heeft een zachte en verende vloer die de kracht absorbeert. Tevens wordt er een wetsuit dragen dat ook een beschermende functie heeft. Ook hoeven bezoekers niet bang te zijn voor de kou; er staan heaters om de ruimte te verwarmen. Daarnaast beschermt het wetsuit ook tegen de kou.

Weer of geen weer; bodyboarden kan altijd! Kijk voor meer informatie over de Wavesurfer op www.downunder.nl