maandag, 22 februari 2016 12:10

Informatieavond breedband buitengebied

In veel dorpen wordt in de komende jaren snel internet (breedband) aangelegd, maar in het buitengebied is dit niet vanzelfsprekend. De gemeenten Houten, Bunnik, Wijk bij Duurstede en Utrechtse Heuvelrug verkennen samen met Gebiedscoöperatie O-gen hoe breedband ook in het buitengebied gerealiseerd kan worden.

Kom op 7, 14 en 16 maart van 20.00 – 21.30 uur naar een van de informatiebijeenkomsten voor inwoners en bedrijven.

De gemeenten zien het als hun taak om initiatieven te bundelen en op die manier een aantrekkelijker partner voor de kabelbedrijven te worden. Voor alle inwoners en bedrijven in het buitengebied van deze gemeenten worden er informatiebijeenkomsten georganiseerd op:

  • Maandag 7 maart: Sociaal Cultureel Centrum De Wiese, De Wiese 2, Schalkwij
  • Maandag 14 maart: Gemeentehuis, Karel de Grotestraat 30, Wijk bij Duurstede
  • Woensdag 16 maart: Cultuurhuis Doorn, Kerkplein 2, Doorn

U bent van harte welkom. U wordt verzocht om zich vooraf aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. uw naam, adres en woonplaats. Informeer ook uw buurtgenoten over deze informatiebijeenkomst.
Voor meer informatie neemt u contact op met Paulien Keijzer van Gebiedscoöperatie O-gen, telefonisch op 033-2776397 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..