zondag, 08 mei 2016 08:45

Ellen ten Damme en Eefje de Visser te zien op Loeren bij de Boeren!

Op 2 en 3 juli organiseert Cultuur Aan de Slinger het festival Loeren bij de Boeren. Voor het eerst kunnen bezoekers een weekend lang genieten van diverse muziekoptredens, locatietheater, kinderactiviteiten en een streekmarkt.

Eefje de VisserDe hoofdlocatie van het festival is in de prachtige kersenboomgaard van boer Vernooij, aan de Beusichemseweg richting ’t Goy. Daar treden onder andere Ellen ten Damme, Eefje de Visser, Cosmic Carnival en Edison Effect op. Naast het hoofdpodium, vind je op het Kersenpodium divers talent uit Houten en omgeving. Met de muzikale wedstrijd ‘Krachtvoer’ worden daarmee de speelplekken verdeeld! De bands krijgen onderweg coaching en workshops van diverse professionals uit het muziekvak.

Er is daarnaast van alles voor kinderen te beleven. Wat dacht je van koken met kersen uit de kersenboomgaard, verschillende Proefjes met Boefjes of op ontdekking over blote voeten pad? Er is ook programmering op andere locaties: bijzondere theatervoorstellingen op het landgoed Wickenburgh, boerenerf of stal. Bij Boer Vernooij staan verschillende ‘Rollende Keukens’ met de lekkerste gerechten. Hier kun je zowel overdag als ’s avonds terecht. Bestel een speciaal biertje bij de bar van lokale Brouwerij Hommeles of een lekker sapje rechtstreeks uit de kersenboomgaard. En kom dan dansen bij het hoofdpodium!

De entree voor volwassen is € 8,50. Een weekend Loeren bij de Boeren kost € 12,50. Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. Het trekkerskaartje kost € 20,00. Hiermee bent u de trekker van Loeren bij de Boeren! Daarmee draagt u het festival Loeren bij de Boeren een warm hart toe.

Nergens is het gras groener op 2 en 3 juli!

Houd de komende tijd de website in gaten voor het volledige programma op: www.loerenbijdeboeren.nl