dinsdag, 17 mei 2016 10:06

Oplevering nieuwbouwproject De Wiese Schalkwijk

Oplevering nieuwbouwproject De Wiese Schalkwijk Oplevering nieuwbouwproject De Wiese Schalkwijk

Woensdag 11 mei vierden alle betrokkenen van het nieuwbouwproject “De Wiese Schalkwijk” de oplevering van de 8 eengezinswoningen. 

Het was ook meteen de start van de bouw van  4 twee-onder-één-kapwoningen en 2 semi-vrijstaande woningen.  Wethouder Van Liere overhandigde een symbolische eerste sleutel aan een van de nieuwe bewoners van deze jonge woonwijk.

Waardering
Hiermee is de voltooiing van de oorspronkelijke eerste fase van nieuwbouwproject ‘De Wiese’ in zicht. Een van de bewoners maakte van de gelegenheid gebruik en sprak zijn waardering uit over het bouwproces en prees het enthousiasme en de hartstocht bij de bouwers. Wethouder Van Liere gaf in zijn speech aan blij te zijn met het herstel van de woningmarkt en daarmee de voortgang van ‘De Wiese’. Ook sprak hij zijn waardering uit voor de goede mix  aan woningen voor verschillende doelgroepen en de mooie stedenbouwkundige groene opzet van de wijk. Hij wenste Bouw- en aannemingsbedrijf A.J. van der Tol een voorspoedige verkoop van de volgende fase. Deze start met de verkoop van 13 woningen vanaf 28 mei a.s.