dinsdag, 14 juni 2016 14:34

Aanleg inundatieveld polder Blokhoven

Het waterschap en Linieland hebben samen een plan uitgewerkt voor de aanleg van een inundatieveld in polder Blokhoven in Schalkwijk. Het inundatieveld moet zorgen voor vermindering van de wateroverlast in deze polder. Bovendien versterkt het de ecologische waterkwaliteit en de cultuurhistorisch en recreatieve beleving van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Stukken inzien

Het ontwerp-projectplan (en de bijbehorende partiële herziening van het peilbesluit) ligt ter inzage van 14 juni tot en met 26 juli 2016. De ontwerp-plannen vindt u op de website van het waterschap

Uitnodiging

Het waterschap en Linieland nodigen u uit voor een informatiebijeenkomst over het inundatieveld op 27 juni in de Wiese, De Wiese 2 in Schalkwijk van 20.00 – 22.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur). De bestuurders Guus Beugelink (namens het waterschap) en Herman Geerdes (namens Linieland) zijn dan ook aanwezig. Met vragen over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.van het waterschap 030 6345911.