dinsdag, 19 juli 2016 09:12

Omroep Houten: Zomerradio

Omroep Houten: Zomerradio Omroep Houten: Zomerradio

Om jou de radio te laten zien, staan er een aantal vrijwilligers klaar die géén zes weken zonder hun vertrouwde plek achter de microfoon kunnen.

Daarom, en voor de Houtenaren die de zomer in hun woonplaats doorbrengen, is er vanaf maandag 18 juli elke doordeweekse avond tussen 19:00 en 20:00 een live-programma, waarin de zomer centraal staat. Hierbij hebben we aandacht voor vakantieverhalen, het Houtense nieuws en andere wetenswaardigheden. Natuurlijk omlijst met veel zomerse muziek.

Het programma wordt op toerbeurt gepresenteerd door Bas van den Dikkenberg, Henk Donker, Joerie Zijderveld, Martijn Wind, Michaël Roele, Mike van Rossum, Romario Riethof, Tom Nusselder en Youri van Vliet.

Wat luister jij deze zomer? Onze radiomakers gaan met jou op zoek naar dé zomerhit van dit jaar, met de Zomerse 3, waarin elke dag 3 zonnige liedjes gedraaid worden. Het is aan de luisteraars om te bepalen welke 2 nummers de volgende dag terugkomen en de afvaller wordt door de presentator van de avonduitzending vervangen door een nieuwe potentiele zomerhit. De plaat die aan het einde van de zomer het meest gedraaid is, mag zich bekronen tot dé Zomerhit van 2016. Wordt het Enrique Iglesias? Of toch Justin Timberlake? Of misschien iemand van wie we nog nooit gehoord hebben?

Volg de Zomerse 3, stem mee via de facebook van Houten FM en luister iedere avond naar ZomerRadio, van 19:00 tot 20:00 op de radiozender. Te beluisteren op 107.3 FM (ether) of klik hier om via het internet te luisteren