woensdag, 17 augustus 2016 19:00

AH sportweken: Albert Heijn en NOC*NSF brengt Houten in beweging

Albert Heijn en NOC*NSF starten vanaf maandag 22 augustus met de AH Sportweken in Utrecht en omgeving. In ruim 41 Albert Heijn filialen, waaronder die in Houten, kan er worden gespaard voor gratis sportlessen bij lokale sportclubs. In totaal hebben honderden (sport-)clubs zich aangesloten om Utrecht en omgeving in beweging te krijgen: van tennis tot bootcamp, en van zwemmen tot handbal.

In totaal kunnen consumenten drie weken sparen voor de gratis proeflessen. Per volle spaarkaart kunnen er zeven gratis proeflessen worden gevolgd.

Samen sportparticipatie bevorderen

Albert Heijn en NOC*NSF sloten eerder deze maand een 4-jarige samenwerking met als gezamenlijke missie om sportparticipatie te bevorderen. De eerste stap in de samenwerking zijn de AH Sportweken in Utrecht en omgeving. Erik Lenselink, manager sportontwikkeling NOC*NSF: ‘Ruim een kwart van de inwoners van Utrecht sport helemaal niet. Voor deze groep is dit een unieke mogelijkheid om een aantal sporten uit te proberen. Mensen die al wel sporten kunnen eens een andere sport uitproberen. En natuurlijk hartstikke leuk om dit samen met familie of vrienden te doen; gezellig, gezond en het leidt tot plezier. Ook mooi om te zien dat zoveel sportclubs enthousiast meedoen en heel graag hun deuren openzetten. En aan de sportclubs die nog niet meedoen doe ik de oproep zich snel voor de actie aan te melden op www.sport.nl/AH.' Werner van Vessem, manager marketing communicatie Albert Heijn: ‘We willen graag bijdragen aan een gezonde manier van leven en bewegen hoort daar ook bij. We zijn dan ook zeer blij met deze samenwerking met NOC*NSF. We hopen middels de AH Sportweken Utrecht en omgeving op een laagdrempelige manier met heel veel verschillende sporten en sportclubs kennis te laten maken, zonder daarbij direct vast te zitten aan een abonnement of lidmaatschap.’

Hoe werkt de spaaractie?

De spaaractie voor gratis sportlessen gaat vanaf 22 augustus van start bij 41 Albert Heijn filialen in de regio Utrecht. Klanten kunnen de komende drie weken sparen voor zeven gratis proeflessen bij een sportclub naar keus. Bij iedere 10 euro aan boodschappen wordt er een sportzegel aangeboden. Proefsporters kunnen de sportpas verzilveren t/m 6 november 2016. Deze spaaractie geldt voor Albert Heijn filialen in Bunnik, De Bilt, Houten, IJsselstein, Nieuwegein, Stichtse Vecht, Utrecht, Vianen, Zeist.