zaterdag, 03 september 2016 08:11

Basketball’sCool weer van start!

Ook dit seizoen kunnen kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar weer meedoen aan de Basketball’sCool bij Basketbalclub Woodpeckers in Houten. Zonder enige verplichtingen en zonder lidmaatschap leer je de basisbeginselen van de allerleukste teamsport.

Deze inlooptrainingen worden op meerdere dagen in de week gegeven en je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je langskomt; kom je de ene week op dinsdag en de andere week op woensdag en zaterdag? Geen probleem! Iedereen is altijd welkom, zelfs als je meerdere Basketball'sCool trainingen per week wilt volgen.

Op dit moment wordt Basketball’sCool aangeboden op de volgende momenten. (Afhankelijk van de animo, komen er in de loop van het seizoen meerdere trainingsmomenten bij.)

  • dinsdag  (17:45 - 18:45 uur)
  • woensdag  (17:00 - 18:00 uur)
  • zaterdag  (9:45 - 10:45 uur)

Basketball’sCool is ideaal voor kinderen die graag willen basketballen, maar geen competitie willen spelen. Ook zijn deze inlooptrainingen handig om te ervaren of basketbal de sport is die bij je past. Wanneer je basketbal leuk vindt, dan kun je daarna makkelijker instromen in een competitieteam, maar dit hoeft dus niet.

Basketbalclub Woodpeckers geeft Basketball'sCool volgens het STAR-principe, waarbij Sportiviteit, Teamwork, Acceptatie en Respect spelenderwijs worden meegenomen. Alle trainingen vinden plaats in Sporthal de Slinger. Het enige wat je hoeft te doen is een strippenkaart aan te schaffen. Eén strip staat gelijk aan één les en kost vijf euro. (Je eerste proefles is uiteraard gratis!)

Basketbalclub Woodpeckers

Basketbalclub Woodpeckers is opgericht met als doel het aanbieden van basketbal als breedtesport voor jeugd en volwassenen in Houten en omgeving. Daarnaast richt de club zich op de doorontwikkeling van jeugdtalenten. In totaal tellen de Woodpeckers momenteel ruim 250 actieve leden. Kijk voor meer informatie op de website: www.bcwoodpeckers.nl