zaterdag, 03 september 2016 08:18

Nieuwe basketbaltorens voor Woodpeckers

Afgelopen week heeft Basketbalclub Woodpeckers vier nieuwe basketbaltorens in gebruik genomen. De baskets zijn multifunctioneel en zorgen ervoor dat meer kinderen kennis kunnen maken met de leukste teamsport van Houten!

Basketbalclub Woodpeckers heeft de basketbaltorens kunnen aanschaffen dankzij subsidie van Sportfonds Houten. Ook de leverancier, Bosan Sportinstallaties, heeft een sponsorbijdrage gedaan en daarmee de weg vrijgemaakt voor deze multifunctionele torens.

“Wij zijn heel blij dat we deze basketbaltorens hebben kunnen aanschaffen en ik dank de mensen binnen en buiten de club die dit mogelijk hebben gemaakt. Met deze nieuwe baskets kunnen we meer kinderen kennis laten maken met de basketbalsport. Zo willen we later dit seizoen beginnen met basketbal voor peuters en zetten we de basketbaltorens in voor de Basketball’sCool. Zo hoeven kinderen niet meer op de iPad te zitten, maar kunnen ze lekker gaan basketballen!” aldus Jeroen de Wildt van de Woodpeckers.

Basketbalclub Woodpeckers

Basketbalclub Woodpeckers is opgericht met als doel het aanbieden van basketbal als breedtesport voor jeugd en volwassenen in Houten en omgeving. Daarnaast richt de club zich op de doorontwikkeling van jeugdtalenten. In totaal tellen de Woodpeckers momenteel ruim 250 actieve leden. Kijk voor meer informatie op de website: www.bcwoodpeckers.nl