zondag, 02 oktober 2016 15:23

Bijeenkomst over evenementen op Het Rond

Op maandag 10 oktober is er een bijeenkomst over evenementen op Het Rond. De gemeente hoort graag uw mening over evenementen op deze locatie. De gemeente heeft het afgelopen jaar onderzoek gedaan. Het doel was een evenwicht te vinden tussen evenementen en woonplezier op Het Rond.

De uitkomsten van het onderzoek zijn vertaald naar uitgangspunten. Die worden opgenomen in een omgevingsvergunning. De gemeente vraagt deze omgevingsvergunning zelf aan. Voordat we de aanvraag indienen, willen we graag uw mening horen.

U bent van harte welkom op maandag 10 oktober, van 19.30-21.00 uur in het gemeentehuis.

Aanmelden

U kunt zich tot uiterlijk 7 oktober 2016 aanmelden voor de bijeenkomst door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. M. Schreurs o.v.v. ‘bijeenkomst evenementen’. U kunt ook bellen via (030) 63 92 611.

Uitgangspunten

Download het bestand rechts op deze pagina voor een overzicht van de uitgangspunten.

Wie zijn er aanwezig?

De bijeenkomst wordt voorgezeten door burgemeester De Jong. Daarnaast is een geluidsadviseur van het Geluidburo aanwezig en medewerkers van de gemeente die zich bezig houden met de omgevingsvergunning en de aanvraag daarvoor.

Vervolg

Na de bijeenkomst zullen uw opmerkingen meegewogen worden in de aanvraag voor de omgevingsvergunning. Die aanvraag wordt vervolgens ingediend en behandeld. Uiteindelijk wordt er een omgevingsvergunning verleend. Hierover wordt dan bericht in het Houtens Nieuws.