donderdag, 13 oktober 2016 17:59

Ondersteuningsmogelijkheden Special Sports in Houten

In Houten zijn er veel sportaanbieders met een aanbod in de Special Sports. Special Sports is het aangepaste sportaanbod voor iedereen die niet met de reguliere sportlessen mee kan doen. Of dit nu komt door een lichamelijke of geestelijke beperking of vanwege een bepaalde (gedrags-)stoornis, iedereen moet kunnen sporten! Lukt dit niet binnen de reguliere sportlessen, dan moet dit wel lukken in een aangepaste sportles waar net iets meer aandacht en begeleiding voor je is.

Sportpunt Houten heeft een overzicht van sportaanbod van de sportaanbieders in Houten en omgeving en dit kun je terugvinden op www.sportpunthouten.nl. Mocht jullie aanbod nog niet bekend zijn bij Sportpunt Houten, neem dan contact op via de website.

Elk jaar wordt tijdens het Sportgala Houten een stimuleringsprijs beschikbaar gesteld door Rotary Club Houten Castellum. Doel is om een nieuw initiatief op het gebied van de Special Sports en jeugd te ondersteunen. Samen met Sportpunt Houten wordt gekeken naar de uitvoering van het nieuwe initiatief en waar hulp gewenst is. Sportpunt Houten roept dan ook graag organisaties, die een goed idee hebben of een nieuw initiatief willen starten, op om contact op te nemen (mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Bij het Sportgala Houten 2014 werd FC Delta Sports ’95 ondersteund middels deze stimuleringsprijs en zij zijn nog altijd enorm enthousiast over hun G-afdeling bij de vereniging.