zondag, 27 november 2016 09:29

Website UitinHouten geheel vernieuwd

Met veel trots lanceert Cultuur Aan de Slinger een nieuwe, moderne en frisse website UitinHouten. Op UitinHouten vind je een overzicht van alle culturele activiteiten in Houten. Van festivals, cursussen en workshops, tot voorstellingen en exposities.

Houten is een mooie gemeente waar heel veel verschillende culturele activiteiten worden aangeboden. Er wordt volop gerepeteerd, lesgegeven en opgetreden. Er is altijd iets moois of uitdagends te doen.

UitinHouten.nl is er voor zowel de cultuurliefhebber die informatie zoekt, als voor de cultuuraanbieder die iets organiseert. En of je je nu professioneel of als amateur bezig houdt met cultuur, iedereen is cultuurliefhebber. Of, zoals wij zeggen: culturist.

UitinHouten is het podium voor alle culturisten in Houten. Voor iedereen die meer wil weten over kunst, cultuur en uitgaan in Houten!

Hoe werkt UitinHouten.nl?

De website UitinHouten.nl is voor iedereen toegankelijk. Ben je op zoek naar een pianoleraar in de buurt of wil je zelf danslessen aanbieden? In beide gevallen meld je je op de website aan als culturist. Je kunt op de site een agendabericht plaatsen, een filmpje van de laatste uitvoering laten zien of je nieuwe plan presenteren waarvoor je nog op zoek bent naar nieuwe partners. Ook kun je jouw bericht voordragen voor het onderdeel ‘Uitgelicht’, waarmee het prominent op de website verschijnt. Elke vraag en al het aanbod wordt overzichtelijk en professioneel gepresenteerd op de site, waardoor het een breed publiek aanspreekt. Je kunt daarnaast ook de Facebook-pagina van Cultuur Aan de Slinger leuk vinden. Zo blijf je dagelijks op de hoogte en kun je natuurlijk zelf ook berichten achterlaten.

Lancering op 28 november

Op maandag 28 november zal tijdens de werksessie cultuurvisie in Theater Aan de Slinger de website officieel gelanceerd worden door wethouder van cultuur Kees van Dalen. Tijdens deze bijeenkomst praten we over cultuur in Houten. Wat betekent cultuur voor jou? Wat draagt het bij aan de Houtense samenleving?