zondag, 27 november 2016 10:26

Gratis online cursussen bij de bibliotheek

De Bibliotheek introduceert ‘Online cursussen van de Bibliotheek’. Vanaf 14 november kunt u een jaar lang gratis twee online cursussen volgen.

Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om wegwijs te worden in een computerprogramma of meer te weten over gezondheid en opvoeding. Als bonus krijgt iedere cursist elke maand een korte cursus cadeau.

Ontdek de online cursussen van de Bibliotheek

Hoe werkt het?

logo cursussen

Er zijn in totaal 30 cursussen in de categorieën Vrije tijd, Persoonlijke ontwikkeling, Computer en nieuwe media en Gezondheid en opvoeding en Talen.
Met een geldig bibliotheeklidmaatschap kunt u  twee cursussen kiezen. Uvolgt de cursus van uw keuze waar u maar wilt in uw eigen tijd en tempo.
U hebt alleen internet nodig.

‘Online cursussen van de Bibliotheek’ is een pilot van 1 jaar. Na afloop van de pilot wordt deze geëvalueerd. Op basis van die evaluatie wordt er besloten of er een vervolg komt.

Waarom cursussen van de Bibliotheek?

Met het aanbieden van online cursussen wil de Bibliotheek een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen.

De Bibliotheek stelt zich ten doel dat iedereen volwaardig en zelfstandig aan de samenleving kan deelnemen. Daarnaast wil de Bibliotheek een (online) plaats bieden voor een ieder die wil ontspannen en die een moment van rust zoekt om informatie in wat voor vorm dan ook tot zich te nemen.