maandag, 28 november 2016 13:21

Nieuwe Beachclub voor Down Under

Een prachtig begin van de winter voor locatie Down Under. Afgelopen week is aan het Laagravense plas de ‘nieuwe’ Beachclub geopend. Na een maand lang hard gewerkt te hebben wordt er met trots gekeken naar het verfrissende resultaat.

Paul Gootjes, bedrijfsleider van Down Under, vertelt enthousiast: “De Beachclub was altijd al een populaire locatie voor feesten en evenementen. Om er een volwaardige ruimte van te maken die ook de gehele winter ingezet kan worden, is de Beachclub voorzien van vaste wanden, een nieuwe vloer en compleet gerestyled.”

Ook nieuw bij Down Under deze winter is het Winter Food Festival: het strand bij de Beachclub is omgetoverd tot een magisch winter foodfestival met kersthuisjes, vuurkorven, sfeervolle verlichting en meer. Verder kan de gast genieten van onder andere winterse gerechten, glühwein en speciaalbieren.  

Down Under is een unieke locatie in de regio Utrecht die naast een a la carte restaurant ook vergaderzalen heeft en sportieve indoor en outdoor activiteiten aanbiedt. Voor meer informatie over de nieuwe Beachclub kunt u kijken op de website van Down Under: www.downunder.nl