zondag, 03 februari 2013 13:46

Winnaars sportgala

De winnaars van Sportgala Houten zijn bekend! Gisteravond werden de prijzen uitgereikt.

 

Bekijk hieronder per categorie naar de winnaar.

 

Sportvrouw: Tessa Veldhuis

Een sporters die haar hele maatschappelijke carrière heeft laten varen om fulltime aan de slag te gaan als rugbyster. En dit met maar 1 doel: kwalificatie voor de Olympische Spelen van Rio de Janeiro. Ze heeft haar woonplaats Houten moeten opgeven om in Amsterdam het topsportprogramma te gaan volgen en ze heeft zich gecommitteerd aan intensief trainingsprogramma. Een sportvrouw die nog niet zo lang (3 jaar) acteert binnen deze sport en in zo’n korte tijd heel wat bereikt heeft. Hiermee is Tessa een voorbeeld voor veel jongeren en geeft zij het vrouwenrugby hiermee een extra stimulans.

Sportman: Ayoub Bouhtala

Een belofte voor de sport is Ayoub Bouhtala. Op zijn leeftijd heeft hij internationaal al veel bereikt en ook op nationale wedstrijden laat hij zijn talent zien. Hij is prestatiegericht en zit vol ambitie. Ayoub is op een niveau gekomen dat hij door kan breken en uit kan groeien tot een groot sporter. Hij is een positief rolmodel voor de sport een grote belofte voor de toekomst.

Sportvrijwilliger: Fabian Middelweerd

Een top voorbeeld van een jeugdige vrijwilliger die als zijn vrije tijd in de vereniging steekt. Fabian straalt uit dat hij dit werk met heel zijn hart en ziel doet en zich breed binnen de vereniging weet te manifesteren. Hij is een rolmodel voor veel andere jongeren. Hij pakt niet alleen dingen aan die hij leuk vindt, maar ook de mindere leuke zaken pakt hij aan. Hij is de spin in het web voor de vereniging en weet zich gesteund door alle 450 leden van de vereniging die hem op handen dragen.

Sportploeg: Eric & Charlotte Vroon

Eric & Charlotte Voorn weten op het ‘Wimbledon van de dans’ in Blackpool al de nodige jaren de podiumplekken te bemachtigen . Al jaren acteren zij vol passie en overgave op het hoogste toneel van de ballroomdans zowel Nationaal (6 keer Nederlands Kampioen) als Internationaal. In deze ploeg zit topsport, continuïteit maar bovenal internationale allure. Een prachtig moment voor het ballroomdansen in Houten, maar zeker ook voor Nederland. Houten mag trots zijn wanneer zulke kampioenen in je stad hebt wonen!

Sporttalent: Lotte de Groot