maandag, 05 december 2016 14:33

Kwartiermaker aan de slag met Fort Honswijk

De gemeente heeft Joost van Raay aangesteld als kwartiermaker voor de herontwikkeling van Fort Honswijk. Hij gaat met veel ervaring én enthousiasme de uitdaging aan om Fort Honswijk op de kaart te zetten.

Sinds eind oktober is de gemeente Houten de nieuwe eigenaar van Fort Honswijk. De gemeente wil het fort snel tot leven brengen en ruimte bieden aan ondernemerschap én bezoekers die het fort willen bekijken. Joost van Raay is direct aan de slag gegaan. “Fort Honswijk is een indrukwekkend fort van een ongekende schoonheid. De puzzel van de vele randvoorwaarden in combinatie met het creëren van een positieve exploitatie, maken het voor mij een aantrekkelijke opdracht”.

De komende tijd staat voor Joost in het teken van kennismaken met het gebied en de bewoners en geïnteresseerde ondernemers. Hij wil hun wensen horen en hij gaat zijn werkzaamheden in beeld brengen.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom het fort? Dan kunt u terecht op www.forthonswijk.eu. Op deze website komt de komende maanden actuele informatie.