maandag, 19 december 2016 18:55

Speciale matineevoorstelling met 90 VIPS Bureau Houten

Op zondag 18 december speelde de gezellige kerstvoorstelling Bureau Houten in Theater Aan de Slinger. Een hartverwarmende muzikale voorstelling met 80 amateurspelers uit heel Houten.

Speciaal werd deze voorstelling georganiseerd voor een bijzondere groep Houtenaren die het verdient om in het zonnetje gezet te worden en waarvoor kerst niet als vanzelfsprekend de leukste tijd van het jaar is. 

Ze werden als echte VIPS onthaald door een gezellige kerstman en kregen na afloop een goody bag mee naar huis, met een bijdrage met kaarsen van Reinaerde, een corsage gemaakt door oude boeken van Bibliotheek Lek & IJssel door kunstenares JoCa en een lekkere fles wijn van de Albert Heijn van het Onderdoor.

De VIPS bestonden uit bewoners van het Haltnahuis, de overburen van Theater Aan de Slinger, mensen van de Krachtfabriek, het Rode Kruis en van Houten & Co.

De muzikale voorstelling Bureau Houten speelt in totaal zes keer en is nog te zien op donderdag 22 december en vrijdag 23 december. Er zijn alleen nog kaarten te verkrijgen voor de donderdag via www.theateraandeslinger.nl