maandag, 09 januari 2017 09:14

Bewegen voor senioren: Kom langs op de ‘Goede Voornemens Koffie Middag’

Wilt u het nieuwe jaar goed beginnen en iets gaan doen aan sport of bewegen? Wilt u (meer) bewegen, bent u op zoek naar gerichte beweeginformatie, heeft u een uitgesproken wens wat u graag zou willen doen of zoekt u een beweegmaatje? Kom dan op donderdag 12 januari naar de ‘Goede Voornemens Koffie Middag’!

De ‘Goede voornemens koffie middag’ is een initiatief van sportorganisatie Sportpunt Houten in samenwerking met welzijnsorganisatie vanHouten&co en is speciaal voor senioren (50-plussers) die graag meer willen bewegen. We horen graag wat ú wilt doen op het gebied van sport en bewegen en samen kijken we naar de mogelijkheden en hoe we dit kunnen realiseren.  

De middag staat in het teken van elkaar ontmoeten onder het genot van koffie, thee en wat lekkers. Naast Jolijn Hoek-van de Giessen van Sportpunt Houten en Fleur Esmeijer van vanHouten&co zal wethouder Welzijn Jocko Rensen aanwezig zijn om met u in gesprek te gaan hierover. Naast het uitspreken van uw wens of vraag is er ook de mogelijkheid om 2 beweegworkshops te volgen uit het aanbod van cursus&co. Om 14.30 start Cesar en om 15.15 uur begint gymnastiek. Beiden workshops duren een half uur.

De ‘Goede voornemens koffie middag’ is op donderdag 12 januari van 14.00 – 16.00 uur op de vide in bibliotheek Houten Centrum (1e verdieping). Er is een lift aanwezig.

KoffiePlus

De ‘Goede voornemens koffie middag’ is tevens bedoeld als opstart voor het vervolg van de KoffiePlus ochtenden die elke 1e donderdag van de maand plaatsvonden in bibliotheek Houten Centrum (samenwerking tussen bibliotheek Houten Centrum en Vitras), maar die vanaf 2017 geen doorgang meer konden vinden. Sportpunt Houten wil deze KoffiePlus graag voortzetten. Hoe, wanneer en in welke vorm horen wij ook graag van u op deze middag.

Heeft u nog vragen dan kunt u deze ten allen tijde stellen aan initiatiefneemster Jolijn Hoek-van de Giessen van Sportpunt Houten. Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-23620480.