zondag, 22 januari 2017 15:59

De JeugdSportPas 2017!

De JeugdSportPas gaat gewoon door in 2017. De inschrijving voor blok 3 en 4 is geopend! Voor blok 3 kan er tot 20 februari aangemeld worden. De inschrijving voor blok 4 is tot 17 april open. We starten tevens met een pilot van sportaanbod voor de 0-4 jarigen.

Deelname is voor de periode van de pilot voor deze specifieke doelgroep gratis. Kinderen kunnen met de JeugdSportPas (JSP) laagdrempelig kennismaken met een sport. Voor €8,- kan er een cursus gevolgd worden van vier a vijf lessen bij een sportaanbieder/ sport naar keuze. Het JSP cursusaanbod is nog steeds volledig online te vinden. Ook 3 aangepaste sporten (G-hockey, S-Judo en DancePowerKidz) zijn beschikbaar.

Ieder kind dient zich afzonderlijk te registeren via de blauwe spetter op de website, om zich in te kunnen schrijven voor één of meer cursussen. Eenmaal geregistreerd kan er steeds opnieuw worden ingelogd. Er is een breed sportaanbod beschikbaar. Nieuw zijn waterpolo, wedstrijdzwemmen, snorkelen en freerunnen. Voor meer informatie en de juiste weg naar het sportaanbod, kijk op www.sportpunthouten.nl/jsp. Voor vragen neem contact op met Claudia van Mechelen, Sportpunt Houten. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.