Schrijf mee aan OnsHouten.nl

OnsHouten.nl wordt gemaakt door kleine groep vrijwilligers. We willen de mooie, leuke activiteiten en gebeurtenissen in onze gemeente voor iedereen bekend maken. Een paar mensen van het team gaan verhuizen uit Houten en stoppen met hun werk voor OnsHouten.nl. We zijn daarom op zoek naar mensen, die mee willen schrijven of willen fotograferen voor onze site.

OnsHouten.nl

De basis van OnsHouten is de website, die we dagelijks bijwerken. Eigen artikelen en reportages plaatsen we ook op onze Facebook pagina; actualiteiten brengen we onder de aandacht op ons Twitter kanaal. Tenslotte schrijven we mee aan het Eigen Houtje Magazine. OnsHouten is verder een van de initiatiefnemers van het Houten Inwoners Platform en voert het dagelijks onderhoud voor dit platform uit.

OnsHouten is gericht op het delen van leuke activiteiten en gebeurtenissen met een groter publiek. Veel aankondigingen vind je in de agenda. Verder hebben we de restaurants van Houten in kaart gebracht en zijn we bezig met een overzicht van leuke, zelfstandige winkels in Houten. 

Doe mee

Als vrijwilliger bepaal je zelf hoeveel tijd en energie je in OnsHouten wilt stoppen. Je kunt af en toe een berichtje schrijven of juist er dagelijks op uit trekken om verslag te doen. Het is ook leuk om met anderen samen erop uit te gaan voor je volgende reportage. De onderwerpen kies je zelf, je bepaalt zelf wat je leuk vindt om over te schrijven of te fotograferen.

Elke twee weken komen we samen in het Eetatelier. We wisselen daar onze ervaringen uit, verdelen de onderwerpen voor de aanstaande periode en maken afspraken om er samen op uit te gaan.

Heb je zin om je als vrijwilliger te verbinden aan OnsHouten.nl, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik het contactformulier. We laten snel wat van ons horen.

Meer in deze categorie: « Word vriend van OnsHouten.nl