Vino e pane

Restaurant Vino e Pane
Piazza 80
Houten

Telefoon 030 604 0901
Website www.vinoepane.nl/

Geopend
di t/m zat van 12.00 tot 22.00 uur
zondag van 15.00 tot 22.00 uur

  • Losse vriendschappelijke sfeer
  • Grieks en Italiaanse keuken
  • Huisgemaakte nagerechten
  • Mogelijkheid tot afhalen

De passie:

Dimitri Karafillakis, afkomstig uit het noordoosten van Griekenland, is sinds januari 2013 de nieuwe eigenaar van mediterraans restaurant Vino e Pane. Dimitri heeft ruim 30 jaar ervaring in de horeca. Velen kennen hem nog als de eigenaar van Zorba de Griek in winkelcentrum de Kwinkelier in Bilthoven. Zijn vrouw, ook afkomstig uit Griekenland, zwaait de scepter in de keuken.

Zijn passie voor de Griekse horeca ontstond destijds bij de sponsor van zijn voetbalclub. Deze sponsor was een Grieks restaurant in Utrecht waar altijd de nabesprekingen van de voetbalwedstrijden plaatsvonden en gegeten werd.

Van nature is Dimitri een echte gastheer. Je merkt dat al gauw als je bij binnenkomst op een vriendschappelijke manier op je gemak wordt gesteld. Bij Vino e Pane kijkt men niet vreemd op als je iets wilt eten wat afwijkt van de kaart, mits dit tot de mogelijkheden van de keuken behoort. Ze willen het de klant zoveel mogelijk naar de zin maken. Daarnaast is glutenvrij, zoutloos en vegetarisch ook geen probleem.

Meer in deze categorie: « Plein 22 De Engel »