De Kleine Geer

Eetcafe de Kleine Geer
Snoeksloot 64
Houten

Telefoon 030 6373 088
Website: www.dekleinegeer.nl

Geopend dinsdag t/m zondag vanaf 16.00 uur

De keuken is geopend van 17.00 tot 21.00 uur

Buiten de openingstijden is op afspraak lunch, brunch of iets te vieren mogelijk.

  • Informeel eetcafé
  • Sfeervolle oude boerderij
  • Uitgebreid bierassortiment
  • Wisselend weekmenu
  • Veel activiteiten o.a. kook workshops

De Passie

De geboren en getogen Houtenaar Jan Vernooij begon 27 jaar geleden als enthousiaste kastelein in café de Kleine Geer . Hij vestigde zich in het voormalig bakhuis van een historische boerderij bij de Kooikersplas in de huidige wijk Sloten. Inmiddels is het uitgegroeid naar een gezellig eetcafé met een serre en een terras waar je zeker ook een lekker biertje kan drinken. In zijn assortiment heeft hij wel 20 soorten bier ,waarvan een 5-tal op tap, en sinds kort is hij officieel ‘Ambassadeur van Palm’.

Op een grote spiegel in het midden van de zaak staat het handgeschreven menu, dat wekelijks wisselt. Op maandagavond worden op verzoek kookworkshops georganiseerd waar de koks de fijne culinaire kneepjes uit de doeken doen. Er vinden in het eetcafé regelmatig activiteiten plaats zoals live muziek, Pop Quiz, Gala avond en Retro disco.

Jan heeft ook zijn koksdiploma en schroomt er niet voor om in de keuken of bij de bediening een handje mee te helpen. En als bevlogen kastelein zorgt hij dat de avonden plezierig verlopen en aan het eind van de dag sluit hij altijd zelf af.

Meer in deze categorie: « Vino e pane De Engel »