Coco Pazzo

Restaurant Coco Pazzo
Plein 20
Houten
Telefoon 030 637 1403
Website www.cocopazzo.nl

Keuken geopend
ma t/m vrijdag van 12.00 uur tot 21.00 uur
zaterdag van 17.00 uur tot 22.00 uur

• Moderne Italiaanse keuken 
• Bib Gourmand menu voor € 35,00 
• Overdekt en verwarmd buitenterras in de zomer
• Eigen wijnimport voor topwijnen (via www.vinopazzo.nl)

De Passie

Robert Jeurissen is twintig jaar geleden begonnen in Houten met het restaurant Coco Pazzo. Hij heeft altijd zelf in de keuken gestaan, maar de laatste 4 jaar is hij steeds meer gastheer geworden. Tevens is hij ook eigenaar van restaurant Zott in Vreeswijk. Robert komt uit een horeca-familie en hij wist al op 13-jarige leeftijd dat hij kok wilde worden. Zonder dat zijn vader het wist volgde Robert toch een opleiding aan de koksschool.

Op zijn 24ste was hij al chefkok, waarbij hij ontdekte dat de combinatie van de juiste wijn bij de gerechten heel belangrijk is. Dit heeft ertoe geleid dat hij zelf wijnen is gaan importeren, die zijn gasten ook bij hem kunnen bestellen. Door de culinaire toewijding heeft het restaurant een “Bib Gourmand” aanduiding gekregen van de Michelin organisatie, wat betekent dat een zeer goede maaltijd voor een mooie prijs wordt geserveerd.

Gastvrouw Brenda Zwezerijnen verwelkomt de gasten en zorgt dat ze het niets zal ontbreken. Van huis uit is ze al vroeg in de horeca begonnen en heeft daarvan alle facetten doorlopen. Deze kennis en ervaring brengt ze ook als gecertificeerd leermeester over op de leerlingen van het ROC die bij haar stage lopen. Voor groepen (vanaf 14 personen) komt Robert zelfs een feestelijke lunch of diner bij uw thuis koken en zorgt daarbij ook voor de wijn en spijs, servies, bestek, glaswerk en uiteraard de bediening.

 

 

Meer in deze categorie: « Het Eetatelier De Zwijger »